Volgamif.ru

Самые вкусные рецепты
0 просмотров
Рейтинг статьи
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд
Загрузка...

Пудинг Ehrmann Grand Dessert шоколад 5,2% 200 г

Пудинг Ehrmann Grand Dessert шоколад 5,2% 200 г.

Пудинг Ehrmann Grand Dessert шоколад 5,2% 200 г.

Шоколадный пудинг Grand Dessert со сливочным муссом может стать любимым лакомством для тех, кто любит сладкие вкусы.
Продукт желтого ванильного цвета, сверху есть несколько вытянутых башен из сливок.
Вкус и аромат преимущественно ванильные, с легкими молочными нотками и сладким послевкусием.
Такой пудинг можно взять с собой на перекус или съесть в качестве самостоятельного десерта к чаю или кофе.

Состав — обезжиренное молоко, сливки, глюкозно-фруктозный сироп, вода, сахар, загустители: модифицированный кукурузный крахмал (Е1422, Е1442), каррагинан,
гуаровая камедь, пищевой желатин, какао-порошок, сывороточный продукт, какао-порошок "Арриба", эмульгатор: Е472b, натуральный сливочный ароматизатор, ароматизатор.

Пищевая ценность на 100г:
Энергетическая ценность -130ккал.
Жиры — 5,2г,
Белки — 2,7г,
Углеводы — 17,6г.

Хранить при Т — от +2' до +6'C.
Срок годности 60 дней.

Упаковка — пластиковый стакан

Для покупки товара в нашем интернет-магазине выберите понравившийся товар и добавьте его в корзину.
Далее перейдите в Корзину и нажмите на «Оформить заказ». Заполните необходимые поля и отправьте заказ.

После отправки заказа Вам перезвонит менеджер и уточнит всю информацию по наличию, доставке и способу оплаты.
В случае, если при сборке заказа какой-либо товар не может быть доставлен, менеджер предложит Вам замену на аналогичный или похожий по свойствам и цене товар. Любое изменение в заказе предварительно согласовывается с Вами.

Оплачивайте покупки удобным способом. В нашем интернет-магазине вы можете выбрать следующие варианта оплаты:

  1. Наличные при самовывозе или доставке курьером. Специалист свяжется с вами в день доставки, чтобы уточнить время и заранее подготовить сдачу с любой купюры.
  2. Безналичный расчет при самовывозе или доставке: любые банковские карты, дебетовые или кредитные
Читайте так же:
Десерты для фигуры рецепты

Интернет-магазин выполняет доставку любого товара своей собственной Службой доставки на территории Калининградской области.

Contents

One of the earliest documented recipes for asida is found in a tenth century Arabic cookbook by Ibn Sayyar al-Warraq called Kitab al-Ṭabīḫ (Arabic: كتاب الطبيخ ‎, The Book of Dishes). [3] [4] It was described as a thick pudding of dates cooked with clarified butter (samn). [5] A recipe for asida was also mentioned in an anonymous Hispano-Muslim cookbook dating to the 13th century. In the 13th and 14th centuries, in the mountainous region of the Rif along the Mediterranean coast of Morocco, a flour made from lightly grilled barley was used in place of wheat flour. A recipe for asida that adds argan seed oil was documented by Leo Africanus (c. 1465–1550), the Arab explorer known as Hasan al-Wazan in the Arab world. [5] According to the French scholar Maxime Rodinson, asida were typical foods among the Bedouin of pre-Islamic and, probably, later times. [5] In the United Kingdom and some of the Commonwealth countries, the word pudding can be used to describe both sweet and savory dishes. Unless qualified, however, the term in everyday usage typically denotes a dessert; in the United Kingdom, pudding is used as a synonym for a dessert course. [2]

Savory puddings [ edit ]

The modern usage of the word pudding to denote primarily desserts has evolved over time from the almost exclusive use of the term to describe savory dishes, specifically those created using a process similar to sausages where meat and other ingredients in a mostly liquid form are encased and then steamed or boiled to set the contents. The most famous examples still surviving are black pudding, which was a favorite of King Henry VIII, and haggis. Other savory dishes include suet pudding and steak and kidney pudding. Boiled or steamed pudding was a common main course aboard ships in the Royal Navy during the 18th and 19th centuries; pudding was used as the primary dish in which daily rations of flour and suet were employed.

Читайте так же:
Пп десерты на заказ рецепты

Dessert puddings [ edit ]

Commonwealth dessert puddings are rich, fairly homogeneous starch- or dairy-based desserts such as rice pudding or steamed cake mixtures such as treacle sponge pudding (with or without the addition of ingredients such as dried fruits as in a Christmas pudding). [2]

In the United States and some parts of Canada, pudding characteristically denotes a sweet milk-based dessert similar in consistency to egg-based custards, instant custards or a mousse, often commercially set using cornstarch, gelatin or similar coagulating agent such as the Jell-O brand line of products. In Commonwealth countries these foods are known as custards (or curds) if they are egg-thickened, blancmange if starch-thickened, and jelly if gelatin-based. Pudding may also refer to other dishes such as bread pudding and rice pudding in North America, although typically these names derive from their origin as British dishes.

голоса
Рейтинг статьи
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector